Algemeen

Aan alle kinderen van Montfort


Net als vorig jaar organiseert de stichting AJM weer de oranje optocht op Koningsdag (zaterdag 27 april).

Om 10.00 uur vertrekken we gezamenlijk met onze muziekverenigingen vanaf de parkeerplaats bij Housmans.

De optochtroute is als volgt: parkeerplaats Housmans, Dijk, Markt, Julianastraat, Wilhelminastraat, Sportlaan, Achter de Hoven, voetbalterrein SNA.

Versier jezelf, je fiets, je poppenwagen of andere dingen.
De mooiste of origineelste versieringen ontvangen een prijs van de jury.

Alle kinderen vanaf groep 1 ontvangen op school een kaartje met een nummer. Peuters die meedoen aan de optocht ontvangen dit kaartje bij het opstellen.

De prijzen van de optocht zullen direct na het officiële gedeelte op het voetbalterrein bekend gemaakt worden. Deze kunnen meteen afgehaald worden tegen inlevering van het kaartje.

Alle kinderen die hebben deelgenomen aan de optocht krijgen na afloop een traktatie.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Schemerlampje

  Schemerlampje, vorm rond, van glas, kleur paar. Ongeveer 12 cm x 12 cm groot. Prijs 3 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinonderhoud

  het appartementencomplex Acacia aan de Louis Beelstraat in Herten zoekt iemand die enkele keren per jaar het onderhoud van de groenvoorziening rondom ons complex wil verzorgen. hebt U interesse, neem dan contact op met J. Temme, tel. 06 22186460. App. 109 Lees meer
 • Headline 1

  Bezorgers gezocht in Roermond

  Voor diverse wijken ben ik op zoek naar bezorgers voor het NRC Handelsblad in Roermond. Het betreft een kleinere wijk en een grotere wijk. De bezorging ligt op maandag tot en met vrijdag tussen 15.30 en 18.00. Op zaterdag tussen 9.00 en 13.00. De kleinere wijk kost van maandag tot vrijdag ongeveer 30-45 min van je tijd. Op zaterdag tussen de 45 en 60 min. De kleinere wijk is omgeving: Kappellerlaan, muggenbroekerlaan, kitskensdal, kempweg ect. Kleinere wijk levert ongeveer 165,00 per 4 weken op De grotere wijk kost door de weeks ongeveer 45 min van je tijd en op zaterdag 95 min van je tijd. De grotere wijk is omgeving: steegstraat, steenweg, neerstraat, godsweerdersingel, roersingel ect. Grotere wijk levert ongeveer 185,00 per 4 weken op. Voor reacties of vragen mailen of bellen: 0652438677 pftcuijpers1968@kpnmail.nl Lees meer
 • Headline 1

  BBC Walking with Beasts

  Gebrande BBC Walking with Beasts. Lees meer
 • Headline 1

  BBC Walking with Dinosaurs

  Gebrande BBC Walking with Dinosaurs. Lees meer

Laatste reacties