Algemeen

16-09 Honnée vervolg:


Wij hadden het vorig jaar over niet aangeboren hersenletsel. Nu gaan we een vervolg hier op doen en wel: niet aangeboren hersenletsel en wat betekent dat voor partner /familie. Het word verteld door Kirsten van Olst. Zij is met dit onderwerp gepromoveerd. Het begint om 20.00 uur en is bij de Abdij. Het is een open avond, iedereen is welkom.
29-09 Samen op stap:
Deze dag is een zondag en dan gaan we naar Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek. Dit is op eigen gelegenheid. Ontvangst is om 11.00 uur. Er is een lunch en er wordt gegolfd.(trek platte schoenen aan). De kosten zijn €20,= voor leden en €25,= voor niet leden. Aanmelden kan voor 8 september via: zijactief@zijactieflimburg.nl en maak de kosten over op rek.nr. NL62RABO0144103400 onder vermelding van:- SOSOZ 29 sept. –naam en afdeling. Adres is: Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof, Roomweg 85, 5985NS Grashoek. www.kapelkeshof.nl.
07-10 Toertje Thorn:
Dit is een middag uitje. We beginnen met een film over de historie van Thorn. Daarna gaan we naar de Abdij met een gids die alles verteld over de Abdij. Daarna een korte rondwandeling door Thorn. We krijgen koffie/ thee bij de Stift, voor eigen rekening. We komen bij elkaar op de van Horneplein om13.00 uur. Als je mee wilt gaan moet je je opgeven bij Toos Linsen, 0475- 582452en wel voor 27 september, ook even aangeven of je een auto ter beschikking hebt.
21-10 Veilig bankieren:
Deze avond staat in het teken van veilig bankieren met computer/telefoon. Mevr. Donders van de Rabobank, kan ons alles vertellen over hoe je veilig kunt telebankieren. Als jullie vragen hebben of problemen hebben bij het telebankieren, schrijf het op zodat jullie avond kunnen stellen. Het begint om 20.00 uur en het is in de Abdij.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Gezocht: mensen met een groot facebook-account

  Hallo, zit jij vaak op Facebook en heb je een groot vrienden-bestand opgebouwd (min. 500). Dan ben jij iemand die we zoeken. Wij hebben een nieuwe vakantie-website die we via Facebook willen gaan promoten en daar zou jij bij kunnen helpen. Door simpelweg 1x (of evt. vaker) deze nieuwe site op jouw tijdlijn te plaatsen, that's all. Qua tijd slechts een hele kleine investering, desondanks geldt hier 'voor wat, hoort wat'. Een leuke bijverdienste is mogelijk, natuurlijk afhankelijk van hoe actief dat je daarbij wilt zijn. Wil je meer weten, reageer dan per mail. wie weet tot snel. Lees meer
 • Headline 1

  kleding

  Te koop leuke blousjes en vestjes maat 40 Lees meer
 • Headline 1

  Enthousiaste oppas aangeboden

  Hoi! Mijn naam is Evelyn, ik ben 18 jaar en ben op zoek naar een leuk oppasgezinnetje. Ik heb een zusje van 5 en nog 2 oppasadressen (die mij helaas niet vaak meer nodig hebben) met de leeftijden van 4,6 en een tweeling van 5. Ik loop vanuit mijn opleiding onderwijsassistent stage op basisschool de Springdonk in Susteren in groep 1/2 . Vorig jaar heb ik in groep 3 stage gelopen, maar ik heb ervaring met vrijwel alle leeftijden. Ik ben bijna elke avond en elk weekend beschikbaar. Interesse? Neem gerust contact op. Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer

Laatste reacties