Sorteer

Evenement - Proef de Lente tijdens het Hemelvaartweekend in Kasteeltuinen Arcen

Adres
Locatie Kasteeltuinen Arcen
Straat Lingsforterweg 26
Postcode 5944 BE
Plaats Arcen
Evenement informatie
Entree Volwassene €17,
Datum 30-5-2019 10:00

Tijdens 'Proef de Lente' worden land- en tuinbouwproducten uit de streek gebruikt en maakt het publiek kennis met nieuwe trends en smaken. Top koks van Euro-Toques bereiden de lekkerste gerechten. Van donderdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni kan er kan gratis geproefd worden van smakelijke hapjes die gemaakt zijn met eerlijke ingrediënten die in de lente geoogst worden.

In het mediterrane decor van de Casa Verde houden koks een proeverij waarbij de (h)eerlijkste lentegerechten geproefd kunnen worden. Er kan gratis geproefd worden van smakelijke hapjes, gemaakt met eerlijke ingrediënten die in de lente geoogst worden. De asperge speelt daarbij een belangrijke rol maar ook champignons, aardbeien en verse kruiden vormen belangrijke ingrediënten. De koks van Eurotoques verklappen graag hun keukengeheimen zodat de gerechtjes ook thuis nagemaakt kunnen worden.

Naast de doorlopende proeverij is er een ook kleine smaakmarkt waar groentes en streekproducten te koop zijn. Telers uit de omgeving leveren rechtstreeks van het land of de kas hun groentes aan en ‘Beej Benders’ presenteert naast asperges en aardbeien ook heerlijke dressings en sauzen.

Lees meer »