Sport

Kwart finale Turnen Dames


Zaterdag 9 maart was de kwartfinale NK in Hardenberg voor de 2de divisie. Met de carnaval en ski vakanties nog in de benen lieten de turnsters mooi turnen zien! 

Isabel kwam vrijdag pas terug van vakantie en turnde bij de jeugd n3 en de eerste 3 toestellen gingen super, brug en vloer een royale 13. Op balk schoot ze helaas uit bij de afsprong waardoor de schroef maar half lukte en viel maar ondanks deze misser een 5de plek.

Lieke turnde bij de jeugd 2 een hele mooie stabiele wedstrijd en prachtige choreografie. En weer blijven staan op de balk met een mooie 6de plaats als resultaat. 

Jackie, Lotte en Joy turnden bij de junioren. Ze waren wat nerveus en misten wat stabiliteit in de oefeningen, maar lieten strakke oefeningen met mooie choreografie zien, waardoor er toch goed gescoord werd ondanks gemiste acro series op balk en voor joy nog een val met radslag en op vloer maakte jackie t spannend met haar overslag schroef. Ze sloten de wedstrijd af met mooie tsuki's. Joy werd 3de, Jackie 4de en Lotte 6de. 

Lizzie kwam rechtstreeks vanuit Zwitserland de turnhal ingewandeld en kwam in actie bij de senioren. Je motivatie was super Lizzie, maar helaas een val op sprong en vloer waardoor het niet genoeg was om door te stromen. Wel een mooie brug en balk! Ze werd 20ste.
Roos kon helaas door een blessure niet deelnemen. 

Als laatste kwam Lonne in actie bij de senioren. Ondanks een elleboog blessure ging ze ervoor. Ze begon stabiel op balk daarna een onverwachte misser met overslag schroef op vloer. Daarna knalde ze er een huizenhoge tsuki uit en een hele mooie brug en werd 11de. Dit was net voldoende voor doorstroming!

Isabel, Lieke, Lotte, Joy, Jackie en Lonne plaatsen zich voor de halve finale NK! Alvast veel succes met de voorbereidingen!

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Ik zoek een heren of damesfiets evt opknapper

  M Ik ben op zoek naar een heren of damesfiets evt opknapper Lees meer
 • Headline 1

  Hoekbank met tafel en 3 stoelen

  Complete zithoek met uitschuifbare tafel en 3 stoelen. Lengte is 2,05m en breedte 1,5m. De tafel is uitschuifbaar van 1,25m. naar 2,05m. Alles is geverfd. De hoekbank is passend gemaakt voor de keuken. Verf krijg je erbij Lees meer
 • Headline 1

  2x matrassen als nieuw

  bijna nieuw wegens aanschaf waterbed 2x matras 90x210cm zie foto’s Elektrische verstelbare lattenbodems met hoofd en voeteneinden incl. Matrasbeschermer prijs is compleet Lees meer
 • Headline 1

  Tanktas

  Tanktas z.g.a.n. lang 32 cm. breed 25 cm. hoog 25 en 37 cm. Bevestigen met flappen waarin magneten zitten en met een koord om het balhoofd. Lees meer
 • Headline 1

  PC - Desktop

  Desktop PC. Merk: DELL. Model: Dimension 5000 Series. Complete PC met CD/DVD station, 7x USB aansluitingen, uiteraard aansluitingen voor headphone, monitor, etc. Komt met toetsenbord, muis, power cord en owner’s manual. (De harde schijf heb ik, om privacy redenen, verwijderd) Lees meer

Laatste reacties