Sport

Kwalificatiewedstrijden Oirsbeek 13 januari


Op zondag mocht Zoë Zanders, jeugd divisie 3, beginnen aan haar 2de kwalificatiewedstrijd en dat deed ze heel goed. Super mooie oefeningen liet ze zien, met aan de balk flikflak als opsprong. Ze verdiende hiermee een zilveren medaille.

De meisjes N3 pupil 1 turnde een goede wedstrijd. Kai Hermans had een super balkoefening en eindigde als 12de. Nika van den Heuvel turnde een goede stabiele wedstrijd en eindigde op een 4de plek. Bo Dings turnde super strak en behaalde een podium plek, plaats 2.

Aan de andere kant van de zaal turnde de junioren derde divisie. Loes Peeters turnde weer een hele stabiele wedstrijd met strakke oefeningen, vooral op balk liet ze zien goed in vorm te zijn. Ze is tweede geworden. Tes Hendriks begon heel goed aan balk en liet zien dat ze de arabier onder controle heeft en bleef staan! Ook vloer en sprong deed ze heel goed. Jammer dat de brug wat minder ging.

Tijdens de derde wedstrijd gingen de meiden N3 pupil 2 van start. Lotte Smeets was heel tevreden met haar mooie balkoefening en eindigde als 6e. Maartje Killaars turnde erg goed op vloer, helaas viel ze 1 keer van de balk en eindigde op plek 5. Laure Maessen zat super goed in de race maar viel helaas ook 1 keer van de balk af met boogje en eindigde op een 4e plek. Natalia Smeets werd 1e tijdens deze wedstrijd met een super mooie balkoefening.

Ook hadden we in de derde wedstrijd senioren derde divisie. Alledrie waren ze gedreven om goede oefeningen neer te zetten en dat lukte. Soms waren ze zelfs verbaasd over de goede punten die ze daarmee verdienden. Kiki Alonso Drenth 2de plaats, Larissa Steegh 3de plaats en Sanne Buil 4de plaats. Meiden allemaal heel erg goed gedaan!

|Doorsturen