Algemeen

Help ouderen de kerst door: stuur een kaartje | YUNG DWDD

Door Gilsing lokale media

De feestdagen staan voor de deur, voor veel mensen een tijd waar ze naar uitkijken. Helaas voelen 1 miljoen ouderen zich juist eenzaam tijdens de decembermaand...

De feestdagen staan voor de deur, voor veel mensen een tijd waar ze naar uitkijken. Helaas voelen 1 miljoen ouderen zich juist extra eenzaam tijdens de decembermaand...

Jurre van YUNG DWDD ging op bezoek bij wat ouderen en kwam erachter dat een klein gebaar al een groot verschil kan maken, zoals een kaartje sturen. Het Nationaal Ouderenfonds probeert op deze manier al jaren zoveel mogelijk eenzame ouderen een hart onder de riem te steken met hun kerstkaartactie. Jurre ondersteunt deze actie en roept daarom iedereen op mee te doen en ook een kerstkaartje te sturen naar een eenzame oudere.

Het enige dat je nodig hebt om iemand een warme kerst te bezorgen: een kaart en één postzegel die je op de brief plakt. Wij doen de rest. Kan jij een kaartje missen deze kerst?

Stuur jouw kerstkaart vóór donderdag 13 december naar onderstaand adres:

De Wereld Draait Door
T.a.v. YUNG DWDD KERSTKAART
Postbus 14745
1001 LE Amsterdam

Een paar aandachtspunten:

- Het enige dat je nodig hebt is een kaart en een postzegel.

- Samen met het Nationaal Ouderenfonds zorgen wij er voor dat de kaartjes in de juiste brievenbussen terecht komen.

- Van tevoren is nog niet duidelijk wie je kaartje zal ontvangen. Het mag dus een algemene kerstgroet zijn, met misschien een vraag of wat leuke informatie over jezelf!

- Mocht je het leuk vinden om er correspondentie aan over te houden, vermeld dan jouw adres op het kaartje (maar let op: niet op de envelop)

- Meerdere kaartjes sturen mag. Graag zelfs! De kaartjes mogen allemaal samen in één envelop.

Voorbeeldkaartje
Beste meneer of mevrouw,

Een heel prettige kerst en Oud en Nieuw gewenst. Ik hoop dat dit kaartje een mooie plek in uw huis krijgt. Heeft u goed uitzicht op wat vuurwerk? Of houdt u daar niet zo van?

(optioneel: mocht u het leuk vinden een kaartje terug te sturen, dan vind ik dat ook leuk! Maar niets hoeft natuurlijk. Mijn adres staat onderaan dit kaartje.)

Veel liefs en warme groeten,

(optioneel: jouw adres)

Liefs,
YUNG DWDD

 

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties