Sport

Geslaagd turnweekend georganiseerd door Hercules Reuver


Afgelopen weekend organiseerde SV Hercules'03 de eerste kwalificatiewedstrijden 1e divisie en N1/N2 in Reuver. Zaterdag had Amy dus een thuiswedstrijd. Ze turnde als senior 1ste divisie en heeft niet zo lang geleden een flinke blessure opgelopen aan allebei haar enkels. Helaas had ze daardoor een minder goede voorbereiding en ze ging voor een zo goed als foutloze wedstrijd met een aangepast programma. En dat is heel goed gelukt! Op alle toestellen zette Amy hele goede oefeningen neer en dat leverde haar een hele mooie 4de plaats op. Zeer trots kan ze zich gaan voorbereiden op de volgende wedstrijd!
Op zondag deden Renske (pupil1 N1) en Kindah (jeugd1 N2) mee. Renske vond het toch weer heel spannend zo'n eerste grote wedstrijd, maar turnde een goede wedstrijd met nog ruimte voor verbetering. Ze is 7de geworden en mag in maart in Helmond haar tweede kwalificatiewedstrijd mee turnen. Kindah is herstellende van een liesblessure, maar liet een zeer goede motivatie zien.
Ze begon aan haar moeilijkste toestel brug en met een klein foutje in de landing werd het een hele fijne oefening. En toen was de ergste spanning eraf en ging ze lekker turnen. Ze werd 13de en mag zich ook nog eens laten zien in Helmond. Proficiat meiden, jullie mogen trots zijn op jullie resultaten!
Ook de organisatie is trost op dit geslaagde wedstrijdweekend. Ruim 400 turnsters uit het hele land hebben hier hun eerste wedstrijd van het seizoen kunnen turnen. Dit dankzij alle vrijwilligers die dit weekend en in de voorbereiding geholpen hebben. Wij willen iedereen, ook de sponsoren bedanken voor die fantastische weekend!

|Doorsturen