Sport

Eerste medailles voor turners van S.V. Hercules ’03 Reuver!


Het allereerste wedstijdseizoen voor de zes jongens van turnvereniging Hercules ’03 uit Reuver verloopt erg goed en werd zondag 14 april bekroond met de eerste medailles.

De jongens deden mee aan een onderlinge wedstrijd, die georganiseerd werd door de turnvereniging uit Venray. Hierbij verliep de strijd tussen de turners van S.V. Hercules ’03 uit Reuver, Gympoint uit Roermond en G.V. St. Christoffel uit Venray. Alle zes de jongens uit Reuver lieten erg mooie oefeningen zien en werden beloond met goede punten, met als eindresultaat 3 podiumplaatsen.
Benjamin Gubbels behaalde de 1e plek bij niveau 17, 3e divisie.
Stan Geraedts behaalde de 3e plek bij niveau 10, 4e divisie.
Bram Schatorie behaalde de 3e plek bij niveau 21, 6e divisie.

Stan, Benjamin en Guus deden dit jaar ook mee met de landelijke wedstrijden. Benjamin turnde zelfs zo goed dat hij de halve finale bereikte en zich dit jaar nummer 28 van heel Nederland mag noemen.

Als laatste staat het Limburgs Kampioenschap nog gepland. De voorrondes voor de Limburgse kampioenschappen zijn door alle jongens behaald. Stan, Benjamin, Guus, Sil, Luuk en Bram kijken nu, met de eerste medailles op zak, uit naar het Limburgs Kampioenschap op 15 juni in Vaals.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  damesfiets union strada 28inch

  damesfiets union strada 28 inch Lees meer
 • Headline 1

  honeywell chromotherm thermostaat

  honeywell chromotherm thermostaat Lees meer
 • Headline 1

  Gratis vloerplanken.

  Vloerplanken met veer en groef. Gratis maar zelf slopen in Swalmen. Lees meer
 • Headline 1

  NIEUWE FIETS VOOR DE HELFT VAN DE NIEUWPRIJS

  Nieuwe fiets voor de helft van de nieuwprijs! Merk Batavus. Degelijke fiets. Drie versnellingen, frame van aluminium, terugtraprem, veiligheidsslot. In juni gewonnen bij de Postcodeloterij. We verkopen de fiets omdat hij overcompleet is. Vraagprijs € 294,00. Lees meer
 • Headline 1

  Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week)

  Gezocht: Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week) Als stalhulp voer je verschillende klussen op ons terrein uit waarvan de hoofdtaak het uitmesten van boxen is. Wat heb je hiervoor nodig? Jij vindt het leuk om fysiek werk uit te voeren Je hebt affiniteit met dieren Je bent zorgvuldig en verantwoordelijk Je bent volwassen en zelfstandig Je kunt goed instructies opvolgen Wat bieden wij jou? Een leuke baan in een vriendelijke omgeving Uren in overleg Marktconform salaris Interesse? Denk jij de hulp te zijn die wij zoeken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV aan Els de Jong, els@freshorange.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Nicole Devos, telefoonnummer 06-10406596. Lees meer

Laatste reacties