Sport

Eerste medailles voor turners van S.V. Hercules ’03 Reuver!


Het allereerste wedstijdseizoen voor de zes jongens van turnvereniging Hercules ’03 uit Reuver verloopt erg goed en werd zondag 14 april bekroond met de eerste medailles.

De jongens deden mee aan een onderlinge wedstrijd, die georganiseerd werd door de turnvereniging uit Venray. Hierbij verliep de strijd tussen de turners van S.V. Hercules ’03 uit Reuver, Gympoint uit Roermond en G.V. St. Christoffel uit Venray. Alle zes de jongens uit Reuver lieten erg mooie oefeningen zien en werden beloond met goede punten, met als eindresultaat 3 podiumplaatsen.
Benjamin Gubbels behaalde de 1e plek bij niveau 17, 3e divisie.
Stan Geraedts behaalde de 3e plek bij niveau 10, 4e divisie.
Bram Schatorie behaalde de 3e plek bij niveau 21, 6e divisie.

Stan, Benjamin en Guus deden dit jaar ook mee met de landelijke wedstrijden. Benjamin turnde zelfs zo goed dat hij de halve finale bereikte en zich dit jaar nummer 28 van heel Nederland mag noemen.

Als laatste staat het Limburgs Kampioenschap nog gepland. De voorrondes voor de Limburgse kampioenschappen zijn door alle jongens behaald. Stan, Benjamin, Guus, Sil, Luuk en Bram kijken nu, met de eerste medailles op zak, uit naar het Limburgs Kampioenschap op 15 juni in Vaals.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Schemerlampje

  Schemerlampje, vorm rond, van glas, kleur paar. Ongeveer 12 cm x 12 cm groot. Prijs 3 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinonderhoud

  het appartementencomplex Acacia aan de Louis Beelstraat in Herten zoekt iemand die enkele keren per jaar het onderhoud van de groenvoorziening rondom ons complex wil verzorgen. hebt U interesse, neem dan contact op met J. Temme, tel. 06 22186460. App. 109 Lees meer
 • Headline 1

  Bezorgers gezocht in Roermond

  Voor diverse wijken ben ik op zoek naar bezorgers voor het NRC Handelsblad in Roermond. Het betreft een kleinere wijk en een grotere wijk. De bezorging ligt op maandag tot en met vrijdag tussen 15.30 en 18.00. Op zaterdag tussen 9.00 en 13.00. De kleinere wijk kost van maandag tot vrijdag ongeveer 30-45 min van je tijd. Op zaterdag tussen de 45 en 60 min. De kleinere wijk is omgeving: Kappellerlaan, muggenbroekerlaan, kitskensdal, kempweg ect. Kleinere wijk levert ongeveer 165,00 per 4 weken op De grotere wijk kost door de weeks ongeveer 45 min van je tijd en op zaterdag 95 min van je tijd. De grotere wijk is omgeving: steegstraat, steenweg, neerstraat, godsweerdersingel, roersingel ect. Grotere wijk levert ongeveer 185,00 per 4 weken op. Voor reacties of vragen mailen of bellen: 0652438677 pftcuijpers1968@kpnmail.nl Lees meer
 • Headline 1

  BBC Walking with Beasts

  Gebrande BBC Walking with Beasts. Lees meer
 • Headline 1

  BBC Walking with Dinosaurs

  Gebrande BBC Walking with Dinosaurs. Lees meer

Laatste reacties