Algemeen

Historie en MODERNE bouw komen samen in BIJZONDERE H&M-WINKEL IN Roermond

Door Gilsing lokale media


De H&M-vestiging aan de Varkensmarkt in Roermond opent donderdag 22 maart haar deuren. Voor H&M wordt dit een bijzondere opening: tijdens de bouw van de winkel werden archeologische vondsten gedaan. In de winkel bevinden zich Middeleeuwse opgravingen en restanten van kelders die teruggaan tot het einde van de dertiende eeuw. De winkel is uniek door haar historische details, die op verschillende plekken en op prachtige wijze te bewonderen zijn door het winkelende publiek.

 

Prachtige balans Dat het gaat om een bijzonder pand blijkt wel door alle historische elementen die nog in takt zijn gelaten. Zoals bijvoorbeeld het voorste gedeelde van de winkel, waar de prachtige architectonische kenmerken te zien zijn. Maar ook op twee verschillende plekken in de winkel liggen vondsten van restanten uit de middeleeuwen. Deze zijn afgeschermd met glas, maar gewoon te zien voor het winkelend publiek. Oude stenen en patronen benadrukken de oude kelder, die achterin de winkel te vinden is. De historische elementen vormen een prachtige balans met het nieuwe interieur -zoals de gloednieuwe roltrappen en de ledverlichting.

Fashionparadijs De nieuwe winkel biedt een ruim assortiment onder één dak. Naast de herencollectie wordt de Divided-collectie aan deze winkel toegevoegd, H&M’s jongerencollectie. De volledige damescollectie, waaronder H&M Mama en H&M+, ontbreken ook niet. Hiermee wordt de H&M-winkel in Roermond - met een winkelvloer van 2090m² - het fashionparadijs voor iedere klant.

Mooiste winkel “We hebben in Nederland al veel mooie H&M-winkels mogen openen, maar de opgravingen die gevonden zijn tijdens de verbouwing in Roermond, maken dit tot wel een hele bijzondere. We hebben iets speciaals kunnen neerzetten met veel respect voor de historische elementen. Het resultaat is een prachtige winkel met een uniek eigen design dat volledig past bij onze collecties. Ik ben dan ook heel blij dat we onze klanten uit Roermond de mogelijkheid kunnen bieden te shoppen in een van de mooiste H&M-winkels in Nederland”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

Gratis shoptegoed
De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 22 maart om 10.00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. Ook krijgen alle klanten die lid zijn van H&M Club 15% korting op een item naar keuze. Verder zijn er activiteiten als het maken van een speciale polaroidfoto en een ballonnenartiest aanwezig.

Laat fashion geen vuilnis worden H&M biedt altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 25 maart dubbele kortingsbonnen. 

Openings facts
Wanneer: 22 maart 10:00 uur
Waar: Varkensmarkt Roermond
To do: de eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro.
Activiteiten: polaroidfoto en ballonnenarties

|Doorsturen

Uw reactie


Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  janbibejan opbergbank met klepdeksel / jan bibejan

  Jan bibejan kwaliteits zitbank met opbergruimte en klepdeksel. Mooi in speelkamer, serre of onder overkapping. Voor behoud van massief hout is de bank licht geverfd. Past prima bij speeltafel om op te zitten. Opbergruimte voor verkleedkleren en speelgoed. Met mooie janbibejan plaatjes. Bank breedte 74 cm, hoogte zitbank 31 cm, leuning opzij hoog 38,5 cm, leuninghoogte achter 74 cm en 57. ophalen Lees meer
 • Headline 1

  Overgordijnen (gebrken wit) kamerhoog..

  Mooie gebroken witte overgordijnen kamerhoog.. Breedte 3.50 - 4.00 meter hoogte 2.60 meter Tel: 0031614175783 Lees meer
 • Headline 1

  Dressoir Design topmerk Venier wit hoogglans

  Dressoir Design topmerk Venier wit hoogglans Voor front wit hoogglans ,romp lavagne. Onderstel RVS Afm. 180 x 51 x 80. In een zeer goede staat , helaas kan hem niet meer plaatsen. Ophalen in Wijchen. Lees meer
 • Headline 1

  aangeboden 2 zits bank en 2 losse stoelen

  donkerblauw 2 zitsbank uit te schuiven tot relaxbank. en 2 losse stoelen zie foto te bevragen op 0648519271 Lees meer
 • Headline 1

  Boekenkast/computermeubel

  Vanwege aanschaf nieuwe meubels ter overname aangeboden: in prima staat verkerende boekenkast/computermeubel op wielen. Hoogte: 190 cm Diepte 96.5 cm Breedte dicht: 100 cm Breedte open: 195 cm Te bezichtigen onder 06-33703946 Lees meer

Laatste reacties