Algemeen

ZATERDAG 23 JUNI 2018 jaarlijkse Truckers-Truckstersbal / MFC De Postkoets Open Air in Horn.

Door Gilsing lokale media

7 Jaar geleden werd er met een kleine groep mensen een aftrap gegeven aan het uitroepen van de trucker of truckster van het jaar gepaard met muziek en een drankje. Later is er een club opgericht genaamd Chauffeursclub Neet Janke mer Planke die inmiddels bestaat uit meer dan 5500 chauffeurs, transporteurs, uitzendbureau’s en alles wat met transport te maken heeft . Dit is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse happening. Dit jaar groter dan ooit! Er worden tussen de 30 en 40 vrachtwagens verwacht.
Iedereen is welkom!

We gaan beginnen om 13.30 uur met een Truck-Run voor de kinderen van de Latasteschool in Horn.
De Latasteschool biedt speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 14 jaar. Deze school is er voor kids die extra ondersteuning nodig hebben, veelal op sociaal-emotioneel gebied. Deze kinderen mogen elk met een chauffeur mee rijden in een truck om zo ook te leren wat de gevaren op de weg zijn.
Vanaf 14.30 uur begint het Truckersbal met DJ JOPIE Houben uit Echt.
Vanaf 15.00 uur kan men plaatsnemen in een truck om zelf eens een indruk te krijgen hoe hoog en groot deze trucks zijn. En dus ook om eens te ervaren hoe gevaarlijk de dode hoek is waardoor veel ongelukken gebeuren.
Er zijn ook originele Amerikaanse trucks aanwezig die een stuk groter zijn dan een normale truck.

Ook worden er behendigheidsspellen en een quiz gespeeld waar later op de avond de winnaars van bekend worden gemaakt. Deze worden ook door de chauffeurs gespeeld die mee dingen naar de titel trucker-truckster van het jaar 2018.
In de loop van de middag en avond wordt er een truck getrokken door een vrouwelijk schone.
Om 17.00 uur is er voor iedereen een BBQ waarvoor de bonnen op locatie gekocht kunnen worden.
Vanaf 20.00 uur begint DJ Jannie Bakkes uit Horn tot in de late uurtjes. In de loop van de avond komt er een gastoptreden van de bekende Nederlandse artiest Frank van Etten van de hits Huisje op wielen en Leef als een zigeuner.
We hopen op een grote opkomst!
Tot ziens op zaterdag 23 juni in Horn bij MFC De Postkoets!

|Doorsturen

Uw reactie


Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Eettafel met stoelen

  Vierkanten eettafel met 4 bijpassende stoelen. Donkerbruin hout, zeer goede kwaliteit. In het totaal kunnen er wel 8 personen aan de tafel zitten dus zeer ruim. Past bij vele stijlen. Heeft gebruikssporen. Lees meer
 • Headline 1

  4 pallets gratis

  gratis afhalen 4 pallets afm. 120 x 100 mm. Lees meer
 • Headline 1

  Gemino 60 rollator

  Rollator: Gemino 60 Nieuwprijs meer dan 300 Euro, 1 jaar oud. Robuuste lichtgewicht rollator. Extra stabiel ook op minder gladde oppervlaktes. Rolt ook gemakkelijk over loszittende stoeptegels. gemakkelijk inklapbaar. In hoogte verstelbaar door kliksysteem: 76 95 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Bosch ruitenwissers 450 S

  Originele Bosch ruitenwissers 450 S (set). Nieuw. Type traditioneel. Voor voorzijde auto. Styling: met spoiler. Lees meer
 • Headline 1

  Glazen sidetable

  Glazen sidetable 125 x 70 x 30 cm. Deze zware kwaliteit sidetable staat mooi in elk interieur. Lees meer

Laatste reacties