Algemeen

BEDANKT IEDEREEN!


Afgelopen zaterdag beleefden we met alle kinderen en buurtbewoners een fantastische namiddag en avond tijdens de het openingsfeest van speeltuin Mortelplein.
Het weer was prachtig, zonnig warm en de stemming zat er al snel goed in met het openingsoptreden van Ninos Cantando o.l.v. Aimee Baars. Daarna werd de speeltuin officieel geopend door Wim Suijlen en Angely Waaijen. We mochten genieten van ongekend talent op het open podium, fantastisch om te zien dat zulke jonge artiesten optredens van hoog niveau kunnen neerzetten! In en bij de speeltuin werd genoten van de spelletjes, het springkussen en er werden prijzen uitgereikt voor de mooist gekleurde kleurplaat.
Na afloop werd er gezellig gebarbecued en werd er genoten van de sfeervolle muziek van Jazzclub 14.
Bedankt alle vrijwilligers voor jullie hulp bij het opbouwen en opruimen, achter de bar, ranja, bbq en bonnenkassa.
Sponsoren bedankt voor het mogelijk maken van dit geweldige feest: Dorpsraad Swalmen, WEPA (voorml. van Houtum), Jan Linders, Luc Jansen van Ask for Graphics, Aimee Baars, IJssalon Giovanni, Ricks Wuts Doe-het-zelf, Joost Clumpkens, Kast2Go, Springze Springkussenverhuur, Lindeboom Bier, Kinderkoor Caecilia Brueggen-Born, Kinderkoor Ninos Cantando, Ferd Geisler en Jazzclub14 en uiteraard het team en de bewoners van Daelzicht, zonder wie dit feest nooit mogelijk was geweest.
Wij als werkgroep hebben ook enorm genoten, daarom kunnen we zeggen: wordt vervolgd...
|Doorsturen