Sport

BC ONA Neeritter


Piet en Jan dit is een waardige afsluiting van dit seizoen, en een flinke opsteker voor het volgende seizoen.

Peter Lurvink had hier graag een vervolg aan willen geven, maar bij Peter loopt het al een paar weken niet lekker, en ook nu wilde het maar niet lukken, en moest Peter de winst aan zijn tegenstander laten.
Hoogste serie 6 gemiddelde 1.28

Ger Dierx speelde ook een prima partij en wist de winst en de 6 – 2 zege veilig te stellen.
Hoogste serie 9 gemiddelde 2.14.

Heren het kampioenschap zat er dit jaar niet in maar een 3de plaats in de 3de klasse A is toch een prima prestatie,
En er gaan al geruchten dat jullie volgend seizoen toch echt voor de 1ste prijs gaan.

ONA 3 speelde uit tegen Joppe en moest gelijk spelen om niet op de laatste plaats te eindigen.
In een wedstrijd waar bij in alle partijen de spanning te snijden was, bleven onze mannen overeind en werden de punten eerlijk verdeeld 4 - 4.

Henk Naus stond voor de moeilijke taak om de eerste 2 punten binnen te halen, en deed dit dus ook in een voor Henk prima partij.
Hoogste serie 4 gemiddelde 0.67.
Peter Bokken liet nog een keer zien dat hij toch echt veel beter kan biljarten dan afgelopen weken, en met een super serie van 12 en 1.17 gemiddeld liet Peter de 4 – 0 aantekenen.
Wiel Smeets kon voor de 6 – 0 zorgen maar kwam 4 caramboles te kort voor de winst.
Hoogste serie 5 gemiddelde 0.82.
Ron Meyer kon bij winst nog voor de 6 – 2 zorgen, maar ondanks dat Ron een prima partij speelde was hij niet opgewassen tegen een ontketende tegenstander.
Hoogste serie 6 gemiddelde 1.30.

Heren ondanks dat jullie niet zo hoog geeindigd zijn is er toch door onze nieuwe spelers Henk en Peter prima gespeeld, zeker omdat dit voor jullie het eerste jaar was dat er competitie gespeeld werd. De resultaten worden er met wat oefenen alleen maar beter door.

Het driebanden team had de afgelopen week al hun laatste competitie wedstrijd gespeeld en hier zijn de mannen geeindigd op de 7de plaats in de 1 klasse Driebanden.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  DKNY schoudertas

  DKNY schoudertas, kleur donker grijs ongeveer 36 x 30 cm groot Lees meer
 • Headline 1

  E.bike

  mooie electr fiets van het merk extract 36 volt accu je kunt met volle accu nog 35 km fietsen fiets is in zeer goede staat ik vraag voor de fiets 185 euro er is geen lader bij omdat ik de lader nodig heb voor de fiets van mijn partner we deden 2 fietsen laden met een lader, dus het enige wat jenog moet kopen is een lader en die kost op internet 65 euro, dus totaal heb je voor 250 euro een goede ebike ,,,28 inch wielen frame maat51.accu te bestellen bij powerbike .nl Lees meer
 • Headline 1

  Crane en Lutha windjacks

  Crane en Lutha windjacks M 40-42 L Dames 44-46 en Heren 52-54 en Lutha L 40 Gedragen maar z.g.a.n. Biedenen Uitzoeken Lees meer
 • Headline 1

  Aardewerken Pot met deksel

  Aardewerken Pot met deksel Diameter 30 Hoogte 25 Gebruikt maar z.g.a.n. Bieden en Ophalen Lees meer
 • Headline 1

  Eettafel en 2 stoelen

  Eettafel en 2 stoelen wegens herindeling keuken te koop Eettafel met 2 stoelen: tafel, 2 uittrekbladen; biedt plaats aan 4 personen, je kan de grootte van de tafel naar behoefte aanpassen. Afmeting: 90/129/168x90 cm stoelen met wasbare overtrekken kleur wit. Lees meer

Laatste reacties